Profil podjetja

Profil podjetja

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2005 z namenom razvijanja in izdelovanja prehranskih dodatkov na Slovaškem.

Specializirani smo za razvijanje, proizvajanje in distribucijo visoko kakovnostne prehrane za aktivne ljudi. V sodelovanju s tehnologi, fiziologi, športniki in strokovnjaki za prehrano smo si zastavili cilj izdelovanja visoko kakovostnih izdelkov, ki pa si jih lahko privošči vsakdo. Naši izdelki podpirajo vaš zdrav življenjski slog, vas oskrbujejo s hranljivimi sestavinami, vitamini in minerali, pospešujejo okrevanje ter vas pripravijo za spopadanje z novimi izzivi.

 

Filozofija MAX SPORT - a je osnovana na treh stebrih - kakovosti, okusu in ceni

 

Kakovost

Naša partnerja sta športno diagnostično središče SPORT DIAG in Slovaška tehniška univerza, katerih strokovno znanje in izkušnje uporabljamo pri razvijanju novih in izboljšavi obstoječih izdelkov ter tako zagotavljamo njihovo optimalno delovanje. Uporabljamo najkakovostnejše lokalne sestavine in sestavine, ki izvirajo iz EU. Naše ploščice so proizvedene s skladu z najzahtevnejšimi standardi v enem izmed najsodobnejših obratov na Slovaškem.

 

Okus

Naši izdelki nahranijo vaše telo in zadovoljijo vaše okušalne brbončice. Želimo ponuditi zdrave nadomestke za prigrizke, ki pa bi potrošnikom ugajali tudi zaradi njihovega okusa. Naša tehnolognja ima zato težko nalogo: zasnovati prehransko uravnotežene izdelke, ki imajo dober okus. Mi menimo, da je pri tem uspešna, vam pa prepuščamo, da presodite sami.

 

Cena

Naše poslanstvo je približati naše izdelke čim širši skupini aktivnih ljudi. Namenjeni so vsem aktivnim ljudem, tako rekreativnim, kot poklicnim portnikom, tako tekačem in kolesarjem, kot tudi gornikom, smučarjem in vsem ostalim. Ker so naši izelki na voljo v verigi trgovin po vsej državi, lahko vzdržujemo konkurenčne cene.